Bine ati venit la HELCO LEASING!

Suntem situati in Craiova, judetul Dolj , avem o echipa tanara care promite sa actioneze profesional pentru beneficiul dumneavoastra.Dati-le ocazia sa-si onoreze promisiunea!

HELCO LEASING
bd.Decebal 23 , Craiova , DJ

Telefon 1 : 0351-467360 ,
Telefon 2 : 0351-467361 ,
Telefon 3 : 0351-467362
Fax 1 : 0351-461777 ,
Fax 2 : 0251 - 418655

Companii Reselleri Contacteaza-ne! Calculator rate!

In ceea ce credem

Respect :

Pentru oameni si pentru ideile lor, cultura din care fac parte, punctele lor de vedere, precum si pentru sanatatea si siguranta acestora.

Integritatate:

Castigam increderea clientilor nostri protejandu-le intimitatea, ajutandu-i sa se simta in siguranta cand apeleaza la noi, si aderand la standarde riguroase ale comportamentului in afaceri in toate tranzactiile noastre.

Munca in echipa

Ne tratam unii pe altii cu deosebit respect-creand valoare prin lucrul impreuna atat in cadrul companiei cat si in exterior.

Responsabilitate:

Muncim in folosul oamenilor de langa noi, servind cu aceeasi mandrie atat interesul public cat si pe cel al actionarilor.

Agilitate:

Ne miscam repede, ne adaptam cu usurinta schimbarilor si cautam in permanenta noi oportunitati.

Orientare spre client

Aratam faptul ca ne apreciem clientii, servindu-i cu promptitudine, punand nevoile si interesele lor in centrul a tot ceea ce facem.

Aceste atribute si aspiratii formeaza fundamentul pe care compania noastra si-a construit si consolidat succesul si aprecierea clientilor.